Потребителски вход
Потребител
Парола
Автоматично влизане
Сряда, 19 Септември 2018

Добави коментар

Автор:
Текст:
Моля въведете кода:
 

Коментари (4):

svilen siderov  (10.12.2017 10:42) 0 / 0

КТБ не е Банка .Това беше банкомата на Цветан Василев .Народа влага пари в банкомата КТБ .А Цветан Василев теглеше парите .Когато народа си поиска парите които е вложил в КТБ .Тогава КТБ не можа да върне на хората вложените пари .И фалира .Дали сега или по късно .Това си беше фалит на КТБ .Като е ербап Цветан Василев .Защо не се разплати с вложителите като им върне парите .

svilen siderov  (10.12.2017 10:36) 0 / 0

Вие от Diversified Many Assets какъв вие проблема в това с какви пари ще работим .Когато си е вътре в теб финансовата дисциплина , тогава няма никакво значение с какви пари работиш .Приемането на еврото като платежно средство от Банката е за да се улесни работата на Бизнеса .Защото за да купиш машини от Великобритания ще обръщаш левовете в паунд .И после като продадеш продукцията си в Великобритания ще обръщаш паундите в лева .Но не си само ти .За това за да не се на всеки един бизнесмен да обръща постоянно евро - паунд - лева и обратно умножено по всеки един бизнесмен .Се въвежда единна парична единица в обръщение .Тогава ще стане излишно това да има обръщане от една валутна единица в друга когато сме в един ЕС .Това е и целта да се улесни работата на Бизнеса в ЕС .А вие от Diversified Many Assets дето сте писали това по надолу са лъжи и пълни глупости .

Diversified Many Assets  (08.12.2017 12:41) 6 / 1

Тя и КТБ-то беше много стабилна, колкото и левовете сега. Нещо повече, банковата система в страната е стабилна като правителствата на Методиев, след които има служебни такива. Да ме прощават, финансовшите и банкови експерти, но когато пиша, че са абсолютно некомпетентнти, те си мислят, стават земетресения. Congratulations to M e t o d i e v and his Bulgarian government. In God I really trust and like the money.

Hedged Lots of Assets  (07.12.2017 12:27) 13 / 1

По подобен начин говореха и банкерите преди да фалира банката, наречена Корпоративна. Между другото, специално за приятелите ми от Инфосток, ще им обясня абревиатурата за КТБ. Няма да използвам нецензурни изрази, поради което ще използвам звездички. К*р тате баница. Това е значението на КТБ. За останалите банки също може да се използват аналочинти изрази. Когато България влезе в еврозоната, левовете на БНБ-то ще станат абсолютно ненужни. Да си ги държат в трезорите, за спомен на емитиралите ги.

Анкета
Какво ще се случи със сделката за активите на ЧЕЗ в България?
Архив